Hizmetlerimiz

Detaylı Ev Temizliği

Detaylı ev temizliği için firmamız malzemeleri yanında olacak şekilde en az 2 kişilik ekip göndermektedir.

Ofis ve İşyeri Temizliği

Haftalık veya aylık düzenli aralıklarla temizlik personeli hizmeti veriyoruz.

Site ve Apartman Temizliği

Tüm sitenin temizliği, koridor merdiven, asansör, depo ve sığınak alanlarının temizliği. Bahçe ve otoparkın temizliği. İsteğe göre, güvenlik elemanı, bahçıvan, kapıcı ve temizlik personeli istihdamı.

İnşaat Sonrası Temizlik

İnşaat Sonrası Temizlik ile, müteahhitten sonra kaba temizlik yapılmış ancak oturuma hazır hale gelecek halde ince bir temizliğin yapılmasını sağlıyoruz. FY Ayyıldız Temizlik firması olarak en çok uzmanlaştığımız alanlardan birisi olan inşaat sonrası temizliğin zorluklarını biliyor, tam da talebi karşılayacak bir şekilde donanımlı bir ekipman ve uzman ekiplerle çalışmanın gururunu yaşıyoruz.

Stor Perde Temizliği

Stor ve Zebra Perdeleriniz için bize ulaşabilirsiniz. Uzman ekibimiz ücretsiz servisimiz ile stor perdelerinizi kapınızdan alıp kısa bir süre sonra tekrar kapınıza teslim etmektedir. Stor perdelerinizi bize güvenle teslim edebilirsiniz.

Koltuk Yıkama

Koltukların kumaşlarına uygun kir sökücü şampuanlar uygulanarak sert olmayan fırçalar yardımı ile yüzeydeki kir ve lekeler ovalanarak temizlenir. Yüzeydeki kirli su vakumlanarak alınır aynı işlem temiz su ile yeniden tekrarlanır.

Dış Cephe Temizliği

FY Ayyıldız Temizlik olarak dış cephe temizliği firmaları arasında Bursa’da hizmet vermekteyiz. Tecrübelerimizi referanslarımız sayfasından inceleyebilirsiniz. Dış cephe temizliği için fiyat belirlerken dış cephenizin mevcut alanı, kullanılacak ekipmanlar ve bulunduğu ilçeye göre fiyatlandırmaktayız.

Zemin Temizliği

Zemin Temizliğinde doğru temizlik malzemeleri kullanılmalı ve doğru yöntemlerle bu temizlik malzemeleri zemine uygulanarak maksimum temizlik elde edilmelidir. Bu derecede bir temizliği sağlamak içinse profesyonel destek almanız şarttır. Profesyonel hizmet almanızın en önemli nedenlerinden biri de zeminlerin temizlenmesi için özel makinelerin kullanılması ve bu sayede temizliğin tam manası ile sağlanmasıdır.

Villa Temizliği

Villa temizliği büyük bir ekiple yapılması gereken bir temizlik işlemidir. Temizlik yapımında kullanılan malzemeler ve ekipmanlar son derece kaliteli ve temizlik esnasında hiçbir (çizilme, soldurma vb.) gibi hasar bırakmıyor. Temizlikte kullandığımız malzemeler hem sağlığa hem de hijyeni en iyi şekilde koruma yapmaktadır.

Okul ve Hastane Temizliği

Bursa’nın her noktası için tüm okullar ve hastaneler için detaylı temizlik hizmeti vermekteyiz. Profesyonel ekibimizle periyodik olarak yaptığımız temizlik hizmetlerinde en iyi kalite temizlik malzemeleri ile sağlığınıza önem vermekteyiz.

Fabrika Temizliği

Geniş çaplı olarak yaptığımız tüm çalışmalarda olduğu gibi fabrika ve kurumsal alanlarda da profesyonelliğimizi göstermektedir. Özellikle fabrika ve kurumsal yerlerde yapılan temizlik aşamalarında

Temizlik Personeli Temini

Bordrolama hizmeti veren temizlik şirketleri , işe alma, eğitme, denetim, sgk takibi gibi unsurlardan firmaları kurtardığı için şirketler için bulunmaz bir fırsattır. Yapmış olduğunuz dönemsel personel temini ile şirketinizde yaşanan dalgalanmalarda personelleri işten çıkarma gibi sorunlar yaşamayacaksınız. Aynı zamanda ihtiyacınız olduğu müddet boyunca eğitimli personellerimiz şirketinizde çay, temizlik, servis gibi hizmetlerde bulunacaktır.

Sepetinizde ürün bulunmuyor.

X